Mark Rietmeijer
Beeldhouwer, Steenhouwer, Filosofie, Kunstgeschiedenis
Mark Rietmeijer, beeldhouwer , steenhouwer, filosoof, beeldentuinen, moderne kunst, beeldende kunst.

Beeldhouwen in groot marmer
-in Nederland terug van weggeweest!-

Mark Rietmeijer: Beelden horen in beeldentuinen!Oproep aan alle beeldhouwers en steenhouwers in Nederland die graag willen werken in Portugees marmer van enig formaat!!!

Nu de blokprijzen van Portugees marmer in Nederland bij natuursteenbedrijven en -leveranciers zo onderhand de spuigaten uitlopen, lijkt het ondergetekende een beter idee om dit schitterende beeldhouwmateriaal voortaan zélf uit Portugal te gaan halen!

Ik ben bekend met de marmerregio Estremoz -Vila Vicosa – Alandroal, en wil het marmer direct én voor een minimale grondstoffenprijs uit één of meerdere lokale groeven betrekken en tegen het laagste vervoerstarief naar Nederland transporteren.

Dat lukt alleen bij voldoende vraag naar en afname van het marmer door díe steenhouwers en beeldhouwers onder ons die de komende jaren graag willen werken in een wat groter formaat (1 à 2 kubieke meter) en dat nu graag eens voor een betaalbare en flink gereduceerde prijs zouden willen doen.


Deze eerste oproep op mijn website is voorlopig bedoeld om de vraag naar groot marmer vanuit de Nederlandse kunstwereld te inventariseren.


Bij voldoende belangstelling behoort over enkele jaren een groepstentoonstelling van het gerealiseerde werk (motto: "Beeldhouwen in groot marmer – in Nederland terug van weggeweest!’) tot de mogelijkheden.

Indien u via internet dit bericht leest en denkt een beeldhouwer of steenhouwer te kennen die mogelijk interesse heeft stuur hem of haar dan de URL van deze pagina door.

Uw interesse in het project 'laat de Nederlandse Beeldhouwer / Steenhouwer kunnen hakken in mooi marmer tegen een acceptabele inkooppijs' kunt u aan mij toezenden via e-mail. Dit voorzien van uw gegevens en telefoonnummer.

Ik kijk uit naar uw reacties!

Mark Rietmeijer
Slijkeinde 56,
2513 VD Den Haag,
T: 06-49873715

E-mail

In het atelier van Mark Rietmeijer kunt u de beelden zien die te koop zijn. Dit wordt vermeldt onder galerie
 
Sitemap